Terug naar site

Beheer uw Hotmail-e-mails efficiënt met deze snelle stappen

· Hotmail,Email,Computer

Om optimaal gebruik te maken van de e-mailservices die verschillende serviceproviders aanbieden, moet u uw bestanden en e-mails op de meest efficiënte manier beheren. Als dat niet het geval is, zullen uw bestanden gewoon in de war raken en zullen dingen in plaats van productief worden beheerd, veel meer inspanningen vergen terwijl u eraan werkt. We hebben dit blog bedacht om u te helpen uw e-mails te beheren met behulp van de fundamentele Microsoft Hotmail-regels. Het komt heel eenvoudig over, toch? Maar het hangt absoluut af van de manier waarop u de e-mails met de Microsoft Mail-mappen op de meest effectieve manier beheert. Ook als u met interface-gerelateerde problemen wordt geconfronteerd, hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen via onze online helpdesk op Hotmail Telefoonnummer + 32-28083447 en ons team van meest bekwame professionals staat tot uw dienst. De 24x7 online live chat-optie die Microsoft voor al zijn services biedt, maakt het voor de gebruikers uiterst gemakkelijk om op elk moment met ons te praten en hun problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Stappen om uw Hotmail-inbox te beheren

  • Het meest essentiële is om de individuen of groepen mensen te identificeren van wie u regelmatig berichten ontvangt
  • Nu, vanuit de Hotmails-actie, regels en waarschuwingen, moet u voor elk van hen een nieuwe regel maken
  • Dit leidt deze berichten naar de respectievelijke gemaakte map
  • Selecteer verder een van de twee opties: (a) speciale waarschuwing (b) als u de e-mail als gelezen wilt markeren
  • Doe vervolgens hetzelfde voor de groepen mensen naar wie je regelmatig berichten stuurt
  • Maak één verzonden regel aan het einde van alle verzonden regels met stopverwerking die de resterende set categoriseert
  • Evalueer regelmatig uw verzonden e-mails zodat u weet wanneer u precies een nieuwe submap moet maken
  • Doe tot slot hetzelfde met de berichten in de inbox

We hopen dat het bovenstaande artikel nuttig en nuttig voor u was om uw e-mails effectief te beheren. Neem voor vragen of problemen ook contact met ons op via Hotmail Telefono Bellen + 32-28083447 en ons team zorgt ervoor dat al uw accountgerelateerde problemen binnen de kortste tijd worden opgelost.

Alle berichten
×

Bijna klaar…

We hebben net een e-mail gestuurd. Klik op de link in de e-mail om uw aanmelding te bevestigen!

OKAbonnementen aangedreven door Strikingly